Personvernerklæring / Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Personvernerklæring

Personvern er svært viktig for oss, og vi ønsker at alle besøkende på vår nettside skal føle seg trygge. Vi er derfor nøye med å behandle alle personlige opplysninger i tråd med gjeldende lovverk. Personlige opplysninger innebærer informasjon om faktiske eller personlige forhold som gjør det mulig å identifisere en person. Dette gjelder navn, telefonnummer, e-postadresse og andre opplysninger du oppgir ved kontakt med Kvaløya Sportsklubb. Opplysningene vil ikke bli brukt til annet enn de formålene du har gitt samtykke til. Personopplysningene oppbevares på en trygg og sikker måte til formålet med behandlingen er oppfylt, eller samtykket til å behandle personopplysninger trekkes tilbake.

Har du spørsmål rundt hvordan dine personalia behandles, kan du sende en e-post til post@kvaloyask.no

Kontaktskjema (bli medlem)

www.kvaloyask.no har brukere mulighet til å registrere barna sine som medlemmer av klubben. Dette gjøres ved å fylle ut et skjema der man fyller inn navn, fødselsdato adresse, e-post og telefonnummer til barnet og foresatte. Denne informasjonen håndteres av ansatte i Kvaløya Sportsklubb og vil aldri bli utlevert til en tredjepart.

Dine rettigheter

Du kan til enhver tid be om følgende når det gjelder personopplysninger registrert om deg:

 • Innsyn (Hvilke personopplysninger vi har registrert om deg)
 • Rettelse av feil
 • Sletting

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som inneholder bokstaver og tall som plasseres på din datamaskin eller enhet.

Informasjonskapsler plasseres når du besøker en hjemmeside som bruker infokapsler, og kan brukes til å spore hvilke sider som besøkes på nettstedet, hjelpe deg å fortsette der du avsluttet sist eller å huske dine preferanser, som språk.

Når du går inn på denne nettsiden, aksepterer du at vi kan plassere informasjonskapsler på PC-en din eller annet utstyr du bruker. Nedenfor finner du en beskrivelse av hvordan du avviser informasjonskapsler.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Informasjonskapsler brukes i svært liten grad på www.kvaloyask.no. Vi tar vare på informasjon om nettleseren din har JavaScript aktivert slik at vi kan gi deg den beste mulige visningen av innholdet på siden. På sikt er det aktuelt å bruke f.eks. Google Analytics eller lignende analytiske verktøy for å få relevant statistikk fra nettstedet. Som f.eks klokkeslett for besøk, lokasjon, hvilke sider som ble besøkt og lignende.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Vi kan bruke informasjonskapsler og lignende teknologier for å

 • levere produkter og tjenester til kunder og besøkende på sidene våre
 • sørge for et sikkert nettmiljø, inkludert beskyttelse mot svindel og uautorisert tilgang
 • håndtere vår markedsføring og gi deg en bedre online-opplevelse
 • overvåke bruken av nettsidene våre
 • følge opp ytelsen på våre nettsider
 • gjøre nettstedet vårt mer relevant for deg.

Opplysningene vil ikke bli brukt til å identifisere individuelle besøkende.

  Slik kan du håndtere og avvise informasjonskapsler

  Du kan angi eller endre innstillinger i nettleseren for å godta eller avvise informasjonskapsler. Hvis du velger å avvise informasjonskapsler, kan du fortsatt bruke våre nettsider.

  Merk at det å begrense informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettsiden. Mange av de interaktive funksjonene som tilbys av forskjellige nettsteder er avhengig av informasjonskapsler, og det å deaktivere eller blokkere dem kan forhindre at tjenesten fungerer eller redusere bruken.

  Forskjellige nettlesere bruker forskjellige metoder for å behandle informasjonskapsler. Følg instruksjonene nedenfor fra nettleserleverandørene for å konfigurere dine leserinnstillinger*.

  * Disse linkene er til tredjeparter, som vi ikke har kontroll over – ingen skade eller erstatning kan påberopes dersom informasjonen på disse nettstedene er feil.