Info ang. Koronavirus

VS: Info Koronavirus – robertengenes@gmail.com – Gmail

Hei.
Denne har vi fått fra Troms Fotballkrets som har vært i kontakt med kommunelegen i Tromsø ang koronaviruset I flg. Kommunelegen sier det er viktig at man følger de forebyggende tiltakene for å unngå smitte, som å:  
Bruke papirlommetørkle foran munn og nese når du hoster eller nyser. Kaste lommetørkleet etter bruk. Bruke albuekroken når du må hoste eller nyse og ikke har papirlommetørkle tilgjengelig. Vaske hendene ofte og grundig. Bruke hånd desinfeksjon.  
De som mistenker at de er smittet eller syk med koronavirus og/eller har hatt nærkontakt med personer som er bekreftet syk må avstå fra å delta på kamper og trening. Det samme gjelder de som har vært utenlands i et område med vedvarende spredning av koronaviruset de siste 14. dagene. Områder som er definert utenlands med vedvarende spredning, se FIH sine nettsider. 
Retningslinjer for gjennomføring av kamper i forbindelse medCorona virus.
I utgangspunktet vil kampene følge oppsatt spilleplan. NFF er i løpende dialog med sentrale myndigheter for vurdering. Det er nedsatt egen Beredskapsgruppe i NFF som følger situasjonen tett. 
Tiltak:
Arrangører og klubber må avklare situasjonen med egen lege og kommunelege✓
Ved kamper gjennomføres ikke ordinær hånd hilsnings prosedyre før eller etter kamp, men lagene kan gå forbi hverandre og dommerteam å ønske lykke til✓
Lagene bes avstå fra feiringer med klemming og omfavnelse ved scoringer✓ Der hvor lag/klubber er rammet ved at flere spillere er smittet, må klubbene søke om utsettelse med legeerklæring for de aktuelle spillere Det er også svært viktig at de lagene som spiller kamper i Skarphallen , Senja Storhall, Bardufoss Storhall og andre haller er svært nøye med hygiene, ikke spytte spytt eller snus inne på kunstgressflatene.Dersom det henger antibakk eller annen håndhygiene i hallene må dette brukes ved ankomst og når man forlater idrettshallene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KONTAKTINFORMASJON


Epost: post@kvaloyask.no

Telefon: 481 37 374

ADRESSER


Postadresse: 
Postboks 4064, 9279 Tromsø

Besøksadresse:
Øvre Storvollen 79, 9104 Kvaløya

ORGANISASJONSINFORMASJON


Org.nr: 975 660 362

Bankkonto: 4700 23 15129