Kvalitetsklubb – info + søknad etter ressurser

Kvaløya Sportsklubb har gjennom styre- og årsmøtevedtak besluttet av vi skal oppfylle kravene til NFF som kvalitetsklubb.

NFF Kvalitetsklubb 1 er det første av tre nivåer i NFF Kvalitetsklubb. Målet er å stimulere til god klubbutvikling som vil forsterke helheten i klubben. Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og gir grobunn for sunn barne- og ungdomsidrett.

For informasjon om Kvalitetsklubb klikk link.

Det er etablert av styret en styringsgruppe som til nå har fått introduksjon om konseptet fra Troms Fotballkrets samt påbegynt arbeidet med å få oversikt på dagens situasjon i klubben.

Nå trenger vi flere engasjerte ressurser mot veien til målet!

Det er fire hovedtema mot nivå 1.

  1. Aktivitet
  2. Organisasjon
  3. Kompetanse
  4. Samfunns og verdiarbeid

Dersom du har lyst til å være med å forme Kvaløya Sportsklubb inn i fremtiden, så ønsker vi nettopp deg til å delta i dette arbeidet.

Hvem er du? Aktiv (over 18), trener, lagleder, økonomiansvarlig, dugnadsansvarlig, foresatt, ingen «verv» i klubben, du som tidligere har hatt/eller ikke har hatt verv i klubben men som kunne tenke deg å bidra. Ja alle ønsker vi å invitere.

Dersom du er interessert, send melding til lene.fredriksen@outlook.com , så tar vi kontakt med deg. Si gjerne noe om hvilket av de fire hovedtemaene du kunne tenke deg å jobbe med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KONTAKTINFORMASJON


Epost: post@kvaloyask.no

Telefon: 481 37 374

ADRESSER


Postadresse: 
Postboks 4064, 9279 Tromsø

Besøksadresse:
Øvre Storvollen 79, 9104 Kvaløya

ORGANISASJONSINFORMASJON


Org.nr: 975 660 362

Bankkonto: 4700 23 15129