Hør hva dommerne i Kvaløya Sportsklubb tenker

Hei alle sammen.

Inn mot klubbdommerkurs i oktober har jeg lyst å vise det positive dommeryrket har å by på. For å gi en liten forklaring så har jeg spurt noen dommere i KSK hva som gjorde at de ville ta kurs og hva som har gjort at de fortsatt driver med dømming. 

Bildetekst: Kvartett under kamp i 1. div kvinner. Fra venstre; Amalie Salamonsen (KSK), Markus Hansen (KSK), Margrethe Jensen (Reine IL) og Preben Badar (KSK).

Preben Badar, 20 år, kretsdommer. Dømmer fast som hoveddommer i 4.divisjon og assistentdommer i 2.divisjon (PostNord-ligaen).

Valgte vel å bli dommer som en aktiv hobby, samtidig som å kunne være involvert i fotballen. I tillegg til å tjene litt penger på siden. 

Er fortsatt dommer fordi jeg stortrives med dømmingen og miljøet. Jeg ser også at muligheten til å satse er der, som er en fin motivasjonsfaktor for å utvikle meg selv som dommer og person

Amalie Salamonsen, 24 år, kretsdommer. Dømmer fast som hoveddommer i 4.divisjon og assistentdommer i 2.divisjon (PostNord-ligaen).

Jeg startet å dømme etter jeg sluttet å spille fotball. Siden jeg ikke kunne spille mer så savnet jeg et miljø i fotballfamilien jeg fortsatt kunne ta del i. Jeg hadde ei jeg kjente som dømte og ho anbefalte meg å dra på kurs, så det gjorde jeg. Et valg som var helt supert og jeg er så glad jeg dro på kurs. Jeg har fortsatt med å dømme da det er et fantastisk miljø og jeg har møtt mange fantastiske mennesker fra hele landet. Det er kjempegøy, og har gitt meg masse gode erfaringer både på og utenfor banen!

Bildetekst: Jesper Hagensen i dommertrøye.

Jesper Hagensen, 16 år, klubbdommer for KSK. Dømmer mye 9er-fotball og skal snart debutere på kretsnivå i G15 11er.

Jeg valgte å bli dommer fordi etter å ha sluttet å spille fotball. Ville jeg fortsatt holde på med fotball, da var dømming det nærmeste. Var aldri heller veldig god i det tekniske i fotball, men hadde fortsatt god fotball forståelse. Noe som gjorde dømming til en mulighet for meg.

Det som motiverer meg til å fortsette å dømme, er pengene, følelsen av mestring, og det å fortsatt være med i fotballen på andre måter enn å spille.

Vi håper flere vil prøve ut dommeryrket og at vi kan få flere kollegaer i klubben.
Ta kontakt med dommeransvarlig i KSK dersom du har lyst å prøve ut dommeryrket:,
Markus Johan Nymoen Hansen
Epost: markusjohanhansen@hotmail.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KONTAKTINFORMASJON


Epost: post@kvaloyask.no

Telefon: 481 37 374

ADRESSER


Postadresse: 
Postboks 4064, 9279 Tromsø

Besøksadresse:
Øvre Storvollen 79, 9104 Kvaløya

ORGANISASJONSINFORMASJON


Org.nr: 975 660 362

Bankkonto: 4700 23 15129